امروزه افرادی در جامعه ی ما هستند که به دلایل مختلف تصمیم به مهاجرت به کشور دیگری را دارند. بعضی از این افراد تصمیم می گیرند وکیلی را انتخاب نکنند اما اگر شخصی تصمیم بگیرد برای مهاجرت از وکیل کمک بگیرد باید با یک وکیل مهاجرت قرارداد ببندد.
وکیل مهاجرت
امروزه افرادی در جامعه ی ما هستند که به دلایل مختلف تصمیم به مهاجرت به کشور دیگری را دارند. بعضی از این افراد تصمیم می گیرند وکیلی را انتخاب نکنند اما اگر شخصی تصمیم بگیرد برای مهاجرت از وکیل کمک بگیرد باید با یک وکیل مهاجرت قرارداد ببندد. وکیل مهاجرت وکیلی است که با شخصی که قصد دارد مهاجرت کند قرارداد می بندد تا بعضی از امور یا کل اموری را که برای مهاجرت کردن به کشور دیگر ی باید انجام داد را با وکالت گرفتن از این شخص متقاضی انجام دهد. وقتی وکیل مهاجرت انتخاب شد وظیفه دارد تمام اقدامات لازمه را بر اساس قرارداد منعقده انجام دهد و نباید بیش از هزینه هایی که در قرارداد تعیین شده هزینه ی دیگری مطالبه کند. تمام وکیل هایی که دارای پروانه وکالت هستند و دوره ی کارآموزی را با موفقیت به پایان رسانده اند می توانند در کلیه ی دعاوی حقوقی وکالت کنند، با این حال هر وکیلی به طور اختصاصی در زمینهی خاصی مشغول می شود . مثلا دعاوی ملکی یا دعاوی خانوادگی یا دعاوی مهاجرت و یا دعاوی کیفری و غیره.
مهاجرت به کشورهای دیگر با استفاده از سرمایه گذاری در آن کشور یا مشغول شدن به تحصیل موضوعی است که جنبه های حقوقی خاص خود را دارد و در حقیقت هر کس که بخواهد به کشور دیگری مهاجرت کند ، در ابتدا باید از شرایط مربوط به مهاجرت به آن کشورآگاهی لازم را پیدا کند و بر اساس روال قانونی به اخذ پذیرش و مهاجرت اقدام نماید.
سعی می کنیم در این مقاله توضیح دهیم:
هرکشوری قوانین حقوقی داخلی خود را دارد . از جمله ی این قوانین، قوانین مربوط به پذیرش اتباع خارجی است که قوانین مربو طبه پذیرش اتباع خارجی حساسیت خاصی دارند.
سفر به کشوری دیگر و یا مهاجرت به کشوری دیگر قوانین خاصی دارد و رشته حقوق بین الملل این قوالنین را تحت الشعاع قرار می دهد.
چند روش وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید پروسه ی کاری اخذ پذیرش و مهاجرت از کشور مورد نظر خود را به پیش ببرید.
دربالا توضیح دادیم که چرا به وکیل مهاجرت احتیاج پیدا می کنیم و وکیل مهاجرت کیست اما نکته ی مهم این است که چگونه یک وکیل مهاجرت مناسب و موفق را پیدا کنیم. در مواردی دیده شده که افراد هزینه های بسیاری را متقبل شده اند و تلاش زیادی کرده اند اما وکیل مهاجرت آنها موفق به اخذ پذیرش از کشور مورد نظر نشده و به این ترتیب وقت و هزینه و تلاش بیهوده صرف شده و فرد دچار استرس و ناراحتی زیادی دشه است که گاه جبرانش مشکل است یا ممکن نیست.
امروزه موسساتی در تهران و سایر شهرها فعالیت دارند که فعالیت تخصصی آنها مهاجرت است. دراین موسسات وکلای خبره ای فعالیت دارند که می توانند در اخذ پذیرش تحصیلی و یا کاری شما را تا مرحله ی آخر هدایت و همراهی کنند.
البته این موسسات کارشناسانی هم دارند که در صورتی که شما بخواهید شخصا” به امور مهاجرت خود بپردازید می توانند شما را راهنمایی کنند و به شما مشاوره بدهند. تا اقدامات لازم را انجام دهید و با استفاده ازراهنمایی و مشاورهی این کارشناسان به موفقیت برسید. علاوه بر این موسسات مهاجرتی که کارشناسان و وکلای مهاجرت در آن جا به یاری شما می شتابند برخی از وکیل ها در موسسات حقوقی به طور تخصصی به ارائهی خدمات در زمینه ی مهاجرت می پردازند و شما می توانید با عقد قرارداد وکالت با آنها تمام امور مربوط به مهاجرت به کشور دیگر را به آنها بسپارید. لازم به ذکر ایت موسسه حقوقی دکتر بهنیایی با در اختیار داشتن وکلای خبره و ورزیده در امر مهاجرت و اخذ پذیرش از کشورهای مختلف با در اختیار گذاشتن وکیال مهاجرت راهنما و هراه شما باشد تا موفقیت.
فقط در زمینهی انتخاب وکیل مهاجرت باید در نظر داشته باشیدئ که موسسهی مورد نظر شما باید حتما مجوز قانونی لازمه را داشته باشد. در ضمن برخی موسسات تنها در زمینهی مهاجرت به یک یا چند کشور خاص فعالیت می کنند و ممکن است کشوری که مهاجرت به آ« مورد نظر شماست در دامنهی فعالیت آن موسسه نگنجد.
وکیل مهاجرت باید یک قرارداد مشخص و واضح و شفاف با موکل خود منعقد کند و در آن کلیهی اقداماتی که وکیل مورد نظر باید انجام دهد باید مشخص شده باشد و هزینه ی مربوط به خدمات وکالت برای مهاجرت باید در قرارداد مشخص شده باشد.
ما موسسه حقوقی دکتر بهنیایی را برای موفقیت در اخذ پذیرش و مهاجرت به شما پیشنهاد می کنیم.
علاقه به مهاجرت به دلایل زیادی از گذشته تا کنون مورد توجه بوده است و در سال های اخیر هم به دلایلی چون تورم یا تمایل به راه اندازی کسب و کار در کشورهای دیگر این علاقه بیشتر از بیش شده است، بنابراین ما در این مقاله قصد دارم بهترین شیوه برای مهاجرت با کمترین موانع حقوقی، مزایا و معایب و به طور کلی حقوق مهاجرت را مورد بررسی قرار دهیم.
افراد از انتخاب مهاجرت انگیزه های متفاوتی دارند که در این مقاله به برخی از آنها می پردازیم، برای مثال:
1-شرایط بهتر اقتصادی
2- تحصیل
3- امید به آینده
4- و همچنین میزان تورم در سال های گذشته
بنابراین تمام افرادی که قصد مهاجرت دارند باید بدانند که مهاجرت امر ساده ای نیست وبا توجه به انگیزه مهاجرت پیچیدگی های خاص خود را دارد. بنابراین لازم است قبل از اقدام به مهاجرت با وکیل متخصصی در حوزه حقوق مهاجرت مشورت کنید چرا که مهاجرت با توجه به کشور مبدایی که انتخاب می شود ممکن است حقوق متفاوتی داشته باشد که اشراف به تمام آنها برای عموم امکان پذیر نیست.
گاهی افراد به اشتباه فکر می کنند که مراجعه به وکیل متخصص برای آشنایی با حقوق مهاجرت صرفا به جهت انتخاب بهترین کشور مبدا است در صورتی که اینطور نیست و یک وکیل متخصص می تواند شما را در تمام موارد گفته شده زیر راهنمایی و سپس همراهی کند این موارد عبارت اند از:
1-گرفتن ویزا و تمام نکات مربوط به آن
2-گرفتن نوبت از سفارت
3- سرمایه گذاری در خارج از ایران
4-راه های مختلف گرفتن اقامت
5-تحصیل در خارج از کشور
و نکات بی شمار دیگری که توجه به هرکدام می تواند به شرایط بهتر مهاجرت شما کمک کند. البته افراد می توانند با مراجعه به یک وکیل خوب جهت آشنایی با حقوق مهاجرت از نکاتی که لازم است فرد بداند تا در کشور مبدا دچار مشکلات ریز حقوقی نشود هم آشنا شوند و این امر مهم باید مورد توجه تمام افرادی که قصد مهاجرت دارند باشد.
همیشه به این شکل نیست که مهاجرت به راحتی باشد و طبیعتا این امر مهم با موانعی هم مواجه است که می توان در این مقاله به برخی از آن ها اشاره کرد، برخی از این موانع عبارت اند :
1-همه ما می دانیم که مهاجرت پروسه طولانی دارد و لازم است که فردی با اشراف به حقوق مهاجرت، فرد را از شروع اقدامات مهاجرت تا استقرار در کشور مبدا همراهی کند. تا این زمان طولانی به حداقل ترین زمان ممکن تبدیل شود.
2-دومین مشکلی که می شود به آن اشاره کرد مشکلات شغلی است که فرد در کشور مبدا با آن روبه رو می شود، چرا که فرد در بیشتر موارد می اندیشد که کار دلخواه خود را به راحتی در کشور مبدا به دست می آورد در صورتی که فراهم آوردن شغل دلخواه پس از مهاجرت نیازمند به فراهم آوردن تمهیدات خاصی در کشور مقصد است که در این راستا ضروری است حتما با وکیل متخصص و با تجربه مشورت های لازم انجام شود تا با کمترین خطای حقوقی بتوان به آنچه که دلخواهتان هست دست پیدا کنید، در این مقاله تلاش شده است که به ارائه بهترین ها به شما مصائب این مسیر کمتر شود.
بسیاری از افرادی که برای مهاجرت اقدام می کنند چون به خوبی با حقوق مهاجرت آشنایی ندارند، نمی دانند هدف از مهاجرتشان اقامت در کشور مبدا است یا تابعیت در آن، چون اساسا تفاوت این دو را و آثار حقوقی مترتب بر آن ر ا به طریق اولی نمی دانند و ممکن است اگر فرد بدون مشاوره اقدام کرده باشد حتی در نهایت کار هم به مشکل حقوقی بر بخورد و انگیره خود را برای ادامه مسیر از دست بدهد. بنابراین به تعریف درست این دو مورد در این مقاله به خوبی دقت کنید و سپس قبل از مهاجرت خود حتما با یک وکیل متخصص و با تجریه در این حوزه مشورت کنید.
با توجه به حقوق مهاجرت، تابعیت رابطه سیاسی، حقوقی، بین المللی، داخلی و معنوی با یک کشور است که باعث ایجاد حقوق و تکالیف شخص و کشور در قبال یکدیگراست.
اقامت سبب رابطه ی حقوقی و معنوی فرد نسبت به کشور مبدا نمی شود و در واقع بدون توجه به تابعیت باعث ارتباط فرد با بخشی از خاک کشور مبدا می باشد
برای اینکه فرد بتواند تابعیت کشور دلخواهش را بگیرد، با رعایت تمام نکات حقوقی لازم ابتدا باید با کسب اجازه از کشور مبدا مدتی را در آن کشور اقامت کند وبا گذشت زمان برای تابعیت آن کشور اقدام کند.
بعداز مطالعه این مقاله ما اگر قصد مهاجرت داریم باید برای بهترین شیوه مهاجرت و کمترین خطای حقوقی با بهترین وکیل متخصص و با تجربه در حوزه حقوق مهاجرت مشورت کنیم، پیشنهاد ما به شما کمیسیون حقوق مهاجرت موسسه حقوقی و داوری دکتر بهنیایی است، چرا که این موسسه با سال ها تجربه در این حوزه تیم حقوقی مجربی را گردهم آورده است و تجربه حل تعداد زیادی پرونده چه در زمان طی کردن پروسه مهاجرت و چه در زمان برخورد به مشکلات حقوق در زمان مهاجرت یا بعد از آن را دارا است. بنابراین در صورت تمایل به مشاوره رایگان در این خصوص با مشاوران ما در موسسه ی حقوقی و داوری دکتر بهنیایی تماس بگیرید، مشاوران ما به صورت 24 ساعته پذیرای شما برای ارائه مشاوره تخصصی می باشند.
مهاجرت در مفهوم مدرن، به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت یا کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب میشود. مهاجرت بدون تأیید رسمی میتواند براساس قوانین یک جرم تلقی شود و دولتها معمولاً برای مهاجرت غیرقانونی بازداشت و حبس تعیین میکنند.
کسی که تابعیت یک کشور را دارد، با کسی که اقامت یک کشور را دارد متفاوت است. کسانی که تابعیت یک کشور را دارند، آن کشور موظف است از آن فرد حمایت دیپلماتیک کند.
مهاجرت امری قانونی و حقوقی است که در قانون کشورمان مواد قانونی کاملی دربارة زوایای مختلف آن اعم از تابعیت، اقامت و… وجود دارد. با توجه به شرایط فعلی دنیا، امروزه مهاجرت محبوبیت فراوانی دارد و بسیاری از افراد قصد مهاجرت دارند.
یکی از شیوههای ورود به کشورهای مدرن و پیشرفته و دریافت اقامت از آنها، سرمایهگذاری در این کشورهاست. مهاجرت از طریق سرمایهگذاری، مسیری است که امکان اقامت شما و خانوادهتان را در کشور مقصد فراهم میکند. همچنین میتوانید علاوهبر استفاده از امکانات رفاهی کشور مقصد، از سرمایهگذاری خود سود مناسب و مطلوبی را دریافت کنید. سرمایهگذاری با توجه به شرایط و پیچیدگیهایی که دارد، نیازمند تخصص کافی در این زمینه است؛ از اینرو مؤسسة حقوقی و داوری بهنیایی با داشتن این تخصص، آمادة مشاوره و یاری شما برای انتخاب بهترین مقصد و مسیر سرمایهگذاری در کشورهایی مانند اتریش، آلمان، کانادا و استرالیاست.
تحصیل در کشورهای پیشرفته و مدرن، افزون بر اینکه میتواند آیندة مناسبی از لحاظ فرهنگی و شغلی برای فرد رقم بزند، مسیری هموار برای مهاجرت به یک کشور توسعهیافته فراهم میکند.
گسترش صنایع در کشورهای اروپایی و غربی، این کشورها را با کمبود نیروی متخصص مواجه کرده است؛ بهنحویکه هرساله متخصصان تقاضای مهاجرت کاری به این کشورها را دارند. در کنار مسائل فوق، وجود امکانات رفاهی بالا در مقایسه با سایر کشورها و خدمات ارائهشده به مهاجرانی که از طریق مهاجرت کاری اقدام به مهاجرت کردهاند، میل مهاجرت کاری را در متخصصان چند برابر کرده است. مؤسسة حقوقی و داوری بهنیایی، ارائهدهنده خدمات مشاورهای دربارة مهاجرت کاری و ویزای کار در تمام نقاط دنیاست.
براساس قوانین حقوق بینالملل خصوصی، یکی از راههای اخذ تابعیت و اقامت یک کشور ازدواج است. درصورت ازدواج با شخصی که تابعیت یا اقامت یک کشور خارجی را دارند، میتوان به اخذ اقامت و تابعیت آن کشور اقدام کرد.
برای دریافت آخرین تحلیلها، اخبار و دیدگاههای حقوقی تخصصی به خبرنامه ما بپیوندید .